aantal 6 | hoofd, hoofdgerecht, lunch, lunchgerecht | doordeweeks, familietijd, najaar, voorjaar, weekend | maleisie, singapore | lactosevrij
In Maleisië en Singapore is het niet aan te slepen: laksa! Deze geliefde soep komt in twee varianten en Jamie Oliver maakt een curry laksa, massaman stijl. Voor dit recept gebruikt hij eiernoedels, maar vermicelli of dikkere noedels van tarwe werken net zo goed. Kies vooral wat je zelf lekker vindt. Als je het toevallig in huis hebt, voeg dan een paar blokjes zijdentofu toe aan de bouillon of een zacht gekookt eitje voor wat extra proteïnen.
Kooktijd:50 minuten
RECEPTEN: JAMIE OLIVER ENTERPRISES | FOTOGRAFIE: LEVON BISS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | laksa met geroosterde aubergine massaman, gember, noedels, kokosmelk & gestampte cashewnoten