aantal 6 | hoofdgerecht | weekend | indiaas | lactosevrij
Dacht je dat gehaktballetjes alleen thuishoorden in een Italiaanse tomatensaus? Deze kruidig-pittige gehaktballetjes uit de Indiase keuken bewijzen het tegendeel!
Kooktijd:1 uur
Rusttijd3 uur
Totale tijd:4 uur
* Ghee of geklaarde boter koop je in een ruim gesorteerde of Aziatische supermarkt.
* Kashmiri-chilipoeder is mild en rokerig. Vervang evt. door fijngemalen gochugaru met een snufje gerookte-paprikapoeder.
* Het is, net als curryblad, te koop bij Zuid-Aziatische winkels en speciaalzaken.
RECEPTEN, FOODSTYLING GARIMA ARORA, HELLY RAICHURA, BRENDAN KING, NABILA KADRI, HARRY MANGAT, AHANA DUTT, FOTOGRAFIE BRETT STEVENS, STYLING BERNI SMITHIES
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kruidige gehaktballetjescurry