aantal 4 | tussengerecht, voorgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | | glutenvrij
Krabsalade met bieslook ken je misschien wel, maar heb je er ooit aan gedacht om het nóg specialer te maken met kaviaar en krokante aardappel? Eduardo, dé chef van Plantage Rococo: ‘Deze klassieke combi doet me denken aan een witte kerst. Een perfect hapje om mee te beginnen.’ De krabsalade kun je ½ dag van tevoren maken.
Voorbereiding:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Bestel krab bij je viswinkel of online. Je kunt ook krabscharen nemen i.p.v. een hele krab.
RECEPTEN, BEREIDING EDUARDO SCARDUA - RESTAURANT PLANTAGE ROCOCO FOTOGRAFIE CHANTAL ARNTS STYLING MAAIKE KOORMAN M.M.V. REPRESENTABLE.NL (SERVIES)
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | krabsalade met bieslook, aardappelkrokant & kaviaar