aantal 6 | bijgerecht | | mediterraans, noord-afrika | glutenvrij, vegetarisch
Deze zelfgemaakte harissa - een pikante peperpasta uit Tunesië – is echt next level! De botersaus verzacht de pikante chili's en haalt de aroma's van karwij- en komijnzaad naar boven. Serveer deze koolspiesjes samen met deze pikante vis.
Kooktijd:45 minuten
oven25 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
* Gedroogde rozenblaadjes koop je bij ruim gesorteerde supermarkten en mediterrane winkels. Zelfgemaakte harissa is natuurlijk lekkerder, maar je kunt evt. ook kant-en-klare harissa nemen, te koop bij de (mediterrane) supermarkt. Je bent dan sneller klaar en hebt geen oventijd.
RECEPT: BEN WILLIAMSON | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | koolspiesjes met harissa-botersaus