aantal 4 | ontbijt | doordeweeks | | vegan, vegetarisch
Start je dag met deze romige kokosyoghurt. Getopt met knapperige speltgranola, vijgen en maanzaad. De speltgranola is de absolute sterspeler, omdat je hem eenvoudig zelf (en dus vegan en vers!) maakt. De suikers karamelliseren in de oven en worden zo superkrokant. Minimale moeite, maximaal plezier. Het verschil met reguliere granola? We gebruiken geen honing, maar agave- of ahornsiroop.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:15 minuten
oven10 minuten
Totale tijd:55 minuten
* Wil je liever glutenvrije granola? Neem dan een combinatie van bijvoorbeeld rijst- en boekweitvlokken, in plaats van spelt. Quinoavlokken kunnen ook!
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING STUDIO PHILIPPI
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Kokosyoghurt met speltgranola, vijgen en maanzaad