aantal 8 | nagerecht, zoet | feestelijk, kerst | internationaal |
Wauw: deze absolute showstopper staat niet alleen prachtig op jouw kersttafel, maar smaakt ook nog eens fantastisch.Nog meer witte wondertaarten zoals een saffraanpavlova, witte chocotiramisù of vanillenoga-ijstaart vind je in dit lijstje.
Voorbereiding:40 minuten
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
Voorbereiden: maak de cakes en de ananasvulling 1 dag van tevoren en zet afgedekt in de koelkast. Maak de crème voor de afwerking de ochtend van tevoren en zet dan de taart in lagen in elkaar. Zet afgedekt tot gebruik koel weg.
* In deze video laten we je zien hoe je makkelijk een vorm met bakpapier bekleed.
**Zelf gedroogde ananasbloemen maken? Schil de ananas en snijd er 8 zo dun mogelijke plakken af, niet dikker dan 3-4 mm. Leg de plakken op snackpapier (absorberend bakpapier) en zet 6-8 uur in het midden van de oven om te drogen. Keer af en toe. De plakken gaan eruitzien als bloemen.
Recepten: Dosia Brewer. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jet Krings. Bereiding: Ajda Mehmet. M.M.V: Duikelman, Dille & Kamille, Marjoke de Heer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kokos-limoentaart met ananasvulling