aantal 12 | zoet | voorjaar | |
Achter veel prachtige en lekkere producten die we dagelijks eten en drinken gaan mooie verhalen schuil. Verhalen van boeren die een Fair Share zouden moeten krijgen voor hun inspanningen. delicious. is de samenwerking aangegaan met Stichting Max Havelaar om deze verhalen een podium te geven. In het kader van deze actie geven elke maand recepten voor bij (h)eerlijke Fairtrade koffie, zoals deze kokos-limoen cupcake met merenguetopping!
Kooktijd:45 minuten
Oven30 minuten
Totale tijd:1 uur 15 minuten
* Je kunt de merengue ook mooi wit laten en dus niet laten kleuren in de oven. De merengue is namelijk al gaar.
Bereiding: Trudelies Schouten en Kyra van Hoof. Styling: Laura Jongeneel. Fotografie: Saskia van Osnabrugge
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kokos-limoen cupcake met merenguetopping