aantal 4 | voorgerecht | zomer | portugees |
Yvette van Boven kookt voor delicious. kokkels met massa de pimentão, een perfect zomergerecht. Yvette: ‘Zachte blokjes big combineren verrassend goed in dit gerecht met Hollandse kokkels en véél koriander. Eet sowieso meer kokkels van de Nederlandse kust: waarom zou je Italiaanse vongole invliegen als er zoveel lekkers hier voor het oprapen ligt?’
Kooktijd:30 minuten
Oven4 minuten
Totale tijd:34 minuten
* Van ± 3 witte boterhammen zonder korst, ± 4 min. gebakken in de oven op 200°C.
Recept, styling en bereiding: Yvette van Boven. Fotografie: Oof Verschuren. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kokkels met massa de pimentão en véél koriander