aantal 4 | bijgerecht, hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, kerst, najaar, weekend, winter | nederlands | glutenvrij, vegetarisch
Yvette van Boven kookt graag met fruit. Het liefst een bijzonder gerecht met fruit van het seizoen. Geen toetje of taart, maar juist iets hartigs! Want fruit en hartig is een topcombinatie. Welke appel je lekker vindt, is voor iedereen verschillend. Bijt erin. Het eerste wat je ervaart, is de beet, het mondgevoel. Daarna komt de smaak: zuur of zoet. Pas als je erop kauwt, komt het aroma volledig tot z’n recht. Samen met knolselderij en misoroom komt jouw favoriete appel nog beter uit de verf!
Kooktijd:1 uur 40 minuten
rusten8 uur
Totale tijd:9 uur 40 minuten
room
*of neem scherpe mosterd + 1 tl ketjap
RECEPT EN TEKST: YVETTE VAN BOVEN | FOTOGRAFIE: RECEPT ERIC VAN LOKVEN | STYLING: CYN FERDINANDUS | BEREIDING: YVONNE JIMMINK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | knolselderij met gebakken appel, misoroom en amandel