aantal 4 | hoofdgerecht | winter | hollands |
Als er één gerecht puur Hollands is, is het wel stamppot. Daar zijn dan ook veel recepten voor. Simpele gerechten met groenten van het seizoen als basis. Deze variant op hutspot, met extra knolselderij en venkel, viel op de redactie zeer in de smaak! En bij jullie?
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
extra jus voor de kids? Vorm een flinke opscheplepel stamppot met een vork tot een mooie toren en duw er dan met een juslepel een mooi holletje bovenin. Doe er wat jus in en wat balletjes omheen en klaar is je Vesuvius!
Productie en recepten: Trudelies Schouten. Styling: Jan Willem van Riel. Fotografie: Rob van de Vet. Bereiding: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | knollenmix-stamppot met gehaktballetjes