aantal 4 | hoofdgerecht | zomer | turks |
Culinair redacteur Merijn Tol en Nadia Zerouali reisden jarenlang door de Arabische wereld van Libanon tot Marokko: ze ontdekten de heerlijkste gerechten en drongen door tot in het hart van de moeders in de keuken. Met veel verhalen, simpele receptuur bomvol kruiden en specerijen, en prachtige foto’s die je meenemen op reis: voor iedereen die de Arabisch mediterrane keuken wil ontdekken. We geven je het recept voor hun Kisir waar ze zelf verslingerd aan zijn!
* Tomatenpuree die je bij de Turkse of Marokkaanse winkel koopt is van betere kwaliteit dan die uit de supermarkt. Voor deze salade is dat essentieel!
Nadia Zerouali en Merijn Tol | Onder de Mediterrane Zon | € 29,99| ISBN 9789038805559
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kisir