aantal 4 | hoofdgerecht | zomer | midden-oosters, turks |
Thuis eten is bij delicious.friend Janneke Philippi vrijwel elke dag iets fijns, dat laat ze je elke maand zien. Met vandaag al veel voorpret voor ons feestnummer, vol zomerse feestgerechten. Zoals deze kipkebabs met gepofte aubergine en harissaolie.
Kooktijd:30 minuten
Oven40 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
kinderkebab
Janneke: ‘Voor de kinderen maak ik een aparte portie kebab. Ik marineer hun kippenvlees met alleen wat limoensap, knoflook, olijfolie, gedroogde oregano en zout en peper of een beetje harissa.
Recept, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kipkebabs en gepofte aubergine met harissaolie