aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd | italiaans |
Om voor even in de Italiaanse sferen te komen, gaan we voor deze kip met parmezaankorst. Heerlijk malse kip in een krokant jasje. Taleggio is een Italiaanse kaas die goed smelt, ideaal voor een heerlijke vulling dus.
Voorbereiding:25 minuten
Oven30 minuten
* Taleggio is zachte Italiaanse kaas die goed smelt. Vervang evt. door bocconcini (mini-mozzarella).
** Vers broodkruim: gebruik oud witbrood zonder korst en maal het fijn in de keukenmachine. Laat vers brood eerst goed uitdrogen (1 uur op de verwarming of 5-10 min. in een oven op 75°C).
Recepten: Valli Little. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: David Morgan. Bewerken: Ellen van Mol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kip met parmezaankorst en taleggiovulling