aantal 6 | nagerecht | kerst, weekend | |
Deze nostalgische karnemelkpudding met nootmuskaat en laurier is heerlijk fris! Je hebt even geduld nodig, maar dan heb je ook wat. Maak ‘m de avond van te voren, laat ‘m opstijven in de koelkast en dan genieten!
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
Begin 7 uur van tevoren met dit recept of laat de pudding een nacht in de koelkast opstijven.
Wijntip: de Alasia Moscat D’asti. Een heerlijke dessertwijn, je proeft veel fruit zoals meloen en perzik.
Recepten: Dosia Brewer. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jet Krings. Bereiding: Ajda Mehmet. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | karnemelkpudding met nootmuskaat en laurier