aantal 1 | zoet | weekend | |
Karamelnoga met amandelen en gedroogd fruit… loopt het water je al in de mond? Een simpele snack met karamel in de hoofdrol is áltijd welkom, vinden wij. Calorie-technisch misschien een ramp, maar daar maal je niet meer om zodra je de karamelnoga proeft. Zeker als je ook weet dat het maken van onderstaand recept maar 20 minuten duurt.
Kooktijd:20 minuten
Totale tijd:20 minuten
* Fleur de sel ontstaat als de schuimige zoutlaag boven op zeewater (in ondiepe zoutbassins) door de oostenwind gedroogd wordt en kristalliseert. Het wordt met de hand afgeschept en de opbrengst is beperkt, vandaar de hoge prijs. Te koop bij delicatessenzaken.
Recept en bereiding: Nadia Zerouali en Merijn Tol. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jan Willen van Riel
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | karamelnoga met amandelen en gedroogd fruit