aantal 12 | dessert, gebak, nagerecht, taart, zoet | familietijd, feestdagen, feestelijk, herfst, kerst, najaar, weekend, winter | europees |
Wij vieren dit jaar ons jubileum en maakten een feesttafel vol showstoppers. Onze laagjestaart met kaneel laat ieder gezelschap stilvallen en verlangen naar meer. Zet de bordjes en vorkjes maar klaar, want hier blijft geen kruimel van over! Begin minstens 1 dag voor het feest aan dit recept.Helemaal de smaak van laagjes te pakken? Dan is deze chocoladepavlova met kruidige peren en butterscotchsaus ook echt wat voor jou.
Kooktijd:3 uur 15 minuten
opstijven8 uur
Totale tijd:11 uur 15 minuten
*Te koop in de bakwinkel of online. Of schaaf met een kaasschaaf of dunschiller dun schaafsel van de lange dunne kant van de lange, dunne kant van een pure chocoladereep.
RECEPTEN: DELICIOUS. | FOTOGRAFIE: ERNIE ENKELAAR | STYLING: CYN FERDINANDUS |BEREIDING: YVONNE JIMMINK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kaneel-laagjestaart met frosted druiven