aantal 6 | hoofdgerecht | familietijd, kerst, najaar, weekend | mediterraans |
Valli Little haalt alles uit de kast om met kerst een Brits menu op tafel te toveren. Ze laat zich hiervoor inspireren door kerst uit haar jeugd. Zo ook deze kalkoenrollade; gevuld met salie, cranberry en peterselie.
Voorbereiding:1 uur 55 minuten
Kooktijd:2 uur
Rusten10 minuten
Totale tijd:3 uur 55 minuten
* Mostarda di frutta zijn vruchten die gekonfijt zijn in met mosterd op smaak gebrachte siroop. Te koop bij (Italiaanse) delicatessenzaken of online.
Geef evt. als alternatief tuttifrutti bij de rollade.
Wijntip
Wit, volfris: Duitse en Franse riesling en grauburgunder/pinot gris, middelzware viognier.
Rood, soepel, fruitig: pinot noir en merlot uit Chili en Nieuw-Zeeland.
Recepten: Valli Little. Fotografie: Jeremy Simons. Styling David Morgan. Bewerking: Dosia Brewer.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kalkoenrollade met cranberry