aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | italiaans |
Dit herfstige weer is het perfecte decor voor een Italiaans najaar. En wat is een Italiaans menu zonder de kleine maar oh-zo fijne pijnboompitjes. Deze kabeljauw met spinazie, rozijnen en die fijne pijnboompitjes is ook nog eens ideaal voor kids: spinazie is sowieso favoriet en gecombineerd met zoete rozijnen en romige aardappelpuree een absolute herfst-topper!
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
Tip: Lekker met in olijfolie gebakken courgette, voeg op het laatste moment royaal grof gehakte basilicum en munt toe.
Recept: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Rob van der Vet. Styling: Jan Willem van Riel. Bereiding: Bart Stuart. Productie: Trudelies Schouten. Bewerking: Online redactie delicious.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kabeljauw met spinazie, rozijnen en pijnboompitjes