aantal | nagerecht | kerst | |
Niet zo’n zoetekauw? Sluit het kerstdiner af met een hartige kaastaart van brillat savarin. Garneer met abrikozen, walnoten, peer en stroperige oude balsamico. Ook lekker op een kaasplankje: dit prachtige perentaartje met notenhoning!
Voorbereiding:20 minuten
Kooktijd:10 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Te koop bij Middenoosterse en Marokkaanse winkels. Vervang het evt. door ahornsiroop (delicatessewinkel). ** Savarin is er in verschillende maten, kijk welke je kiest afhankelijk van het aantal personen.
Recepten: Yolanda van der Jagt. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Fotografie: Jeroen van der Spek. Styling: Jet Krings. Wijntips: Ellen Dekkers. Productie: Ellen van Mol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | kaastaart met brillat savarin,vruchten en balsamico