aantal 4 | hoofdgerecht | zomer | italiaans | lactosevrij
Deze overheerlijke salade boordevol bonen heb je in no time op tafel staan. Heerlijk met zachte tonijn, maar laat die weg als je ‘m vega wilt houden.
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Gele slabonen zijn malse, gele sperziebonen, ze worden ook wel boterbonen genoemd. Niet te verwarren met de grote crèmige peulvruchten die soms ook boterbonen worden genoemd. Gele slabonen zijn in het seizoen van juli t/m september verkrijgbaar bij goed gesorteerde groentewinkels of op de markt. Gebruik evt. een dubbele hoeveelheid sperziebonen.
Recept: Samantha Coutts. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Kirsten Jenkins. Voedingsdeskundige: Karen Kingham. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | italiaanse bonensalade met tonijn en pistachenoten