aantal 4 | hoofdgerecht | | italiaans | vegan
Een hoofdgerecht om je gasten mee in de watten te leggen, maar dan zonder alle moeite. Bovendien zijn alle gerechten uit het boek You Can Cook This! van Max La Manna zowel veganistisch als vegetarisch te bereiden. Handig als je speciale eters over de vloer hebt. Max La Manna: 'Dit gerecht is eenvoudig maar weet de show wel te stelen. Repen gegrilde courgette worden gevuld met een amandelricotta en gebakken in een smaakvolle tomatensaus. Deze vegan ‘ricotta’ is supereenvoudig te maken en kost je bovendien amper tijd.'
RECEPT: MAX LA MANNA | FOTOGRAFIE: LIZZY MAYSON.
*Tip: De amandelricotta kan tot 2 dagen van tevoren worden klaargemaakt.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | involtini van gegrilde courgette en miso-amandelricotta van Max La Manna