aantal 4 | hoofdgerecht, lunchgerecht | | indiaas |
Deze Indiase pizza van naanbrood is heerlijk als lunch, hoofdgerecht of als snack bij een borrel in het weekend. De Indiase kruiden maken dit recept een groot feestje. Lekker met aubergine en goed gekruid lamsvlees. Een feestje!
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:45 minuten
* Curryblaadjes koop je bij de toko, meestal uit de diepvries. ** Tomatenkasundi is een pittige Indiase tomatenchutney, soms verkrijgbaar bij (Indiase) toko’s. Vervang het evt. door een tomatenchutney of (tomaten)sambal, maar gebruik deze laatste naar smaak (is veel pittiger!). *** Naanbrood vind je bij de supermarkt of toko.
Recepten: Phoebe Wood. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: Berni Smithies
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | indiase pizza’s met lamsvlees en aubergine