aantal 6 | dessert, nagerecht | feestdagen, feestelijk, herfst, kerst, najaar, zomer | frans | glutenvrij
“Neem even plaats aan de bar met een glaasje rood, alstublieft. Er komt zo een tafel voor u vrij…" Dit wil je! Zo’n avondje bistro met klassiekers als gevulde eieren, terrine van wild of perfecte kaassoufflés met een goed glas wijn erbij. Als afsluiter de klassieke île flottante. De onmiskenbare smaak van de bistro, gewoon uit eigen keuken. Koud kunstje!
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:45 minuten
TIP: Je kunt de eiwitten voor het koken opfleuren met pralines en ook de crème anglaise op smaak en geur brengen met sinaasappelrasp, koffie of chocolade.
RECEPTEN: STÉPHANE REYNAUD | FOTOGRAFIE: MARIE-PIERRE MOREL.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | île flottante