aantal 12 | ontbijt | familietijd, feestdagen, feestelijk, lente, pasen, voorjaar, weekend | brits, engels |
Deze Engelse paasbroodjes kun je tot 1 maand van tevoren bakken en invriezen (na volledig afkoelen). Laat de hot cross buns ongeveer 1 uur ontdooien en warm ze vlak voor het serveren 5 min. op in een voorverwarmde oven (165°C) of snijd ze doormidden. Serveer ze geroosterd met boter.
Voorbereiding:1 uur 35 minuten
Oven25 minuten
Totale tijd:2 uur
* Golden syrup is verkrijgbaar bij delicatessen- of natuurwinkels. Je kunt het evt. vervangen door keukenstroop of honing.
Recept en food styling: Lisa Labarbera, Mathew Drennan, Valli Little. Fotografie: Steve Baxter, Ben Dearnley, Mark Roper. Styling: Julz Beresford en Morag Farqhuar. Bewerking: Suzanne The
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | hot cross buns