aantal 10 | nagerecht | kerst | |
Verwacht Oooooh’s en Aaaah’s wanneer je deze gelaagde ijstaart met chocolade en chili aansnijdt. Deze zelfgemaakte viennetta is een echte showstopper! Deze prachtige laagjesijstaart kun je ook heel goed dagen van tevoren maken.
Voorbereiding:40 minuten
Vriezen3 uur
* 2 l kant-en-klaar vanille-ijs of gekruid roomijs (basisrecept vind je hier)
* Gevriesdroogde frambozen zijn te koop bij sommige notenwinkels of bestel ze online.
* Lees hier de gouden regels voor het maken van een ijstaart!
Recepten: Dosia Brewer. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Jens de Visser (ass.) Bereiding: Eke Mariën, Marie -Sophie Wigbers. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | homemade viennetta met chili