aantal 6 | voorgerecht | weekend | italiaans | lactosevrij
Pasta, pasta, pasta…we raken er niet over uit gepraat! Zelf pasta maken is natuurlijk allerleukst, dus legt Mister Maarten het ons in delicious.juni (2014) haarfijn uit en geeft ons op de koop toe ook nog dit recept voor homemade tagliatelle met lente-ui, pancetta en tomatensaus!
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:1 uur
* Semolina koop je bij Italiaanse winkels, delicatessenwinkels, natuurwinkel en online.
** Geen pastamachine? Rol het deeg dan uit met de deegroller. Zorg dat je de druk tijdens het uitrollen goed verdeeld. Keer het deeg regelmatig en bestrooi als het plakt heel dun met bloem. Dit is vrij zwaar maar belangrijk om mooi dun uitgerold deeg te krijgen.
Recept: Mister Kitchen. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling: Cyn Ferdinandus
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | homemade tagliatelle met lente ui, pancetta en tomatensaus