aantal 1 | zoet | doordeweeks | |
Je kent het vast wel: je eet heel gezond en dan ineens wíl je, nee móet je iets zoets. Omdat een verstandige appel in zo’n geval meestal een mission impossible is, vroegen we eetpurist Yvette van Boven of ze een goed recept had. En dat had ze hoor!
Kooktijd:15 minuten
Oven/afkoelen1 uur 25 minuten
Totale tijd:1 uur 40 minuten
Bewaar de repen tussen laagjes bakpapier in een luchtdichte trommel.
* Granola wordt gemaakt van een mengsel van verschillende granenvlokken en met honing in de oven geroosterd, totdat het goudbruin is en krokant. Je kunt het bij sommige natuurwinkels kopen, of kies voor cruesli uit de natuurwinkel zonder geraffineerde suikers.
Van eierdooiers die je over hebt, kun je heerlijke flans maken of een echte custard.
Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Recept: Yvette van Boven. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | home made mueslireep