aantal 4 | hoofdgerecht | feestelijk, kerst | hollands |
Superlekker, feestelijk en simpel. De oven doet het meeste werk. In plaats van mulfilets zijn verse makreelfilets ook heerlijk. Je herkent ze aan de zebrastrepen op de huid.En toe: tarte tatin met kersen en kokos.
Voorbereiding:15 minuten
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:40 minuten
Voorbereiden (’s ochtends): Snijd de aardappeltjes in en stop takjes tijm erin. Verpak stevig in plasticfolie en bewaar in de koelkast. Je kunt ze evt. ook alvast 15 min. voorbakken, laten afkoelen en dan later tegelijk met de vis nog 15 min. bakken.
* Kijk op goedevis.nl voor een verantwoorde viskeus. Wellicht heb je nog wat shiso purple of snijbietblaadjes over van een voorgerecht.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Hollandse mul met dragonspekjes en rode tijm-aardappeltjes