aantal 4 | soep, voorgerecht | feestelijk, kerst | frans, hollands |
Deze bisque is een perfect voorgerecht voor de feestdagen. Bomvol smaak, een mooie rode kleur en ook nog snel klaar. Wij zijn gek op deze klassieker!
Voorbereiding:30 minuten
garnalen pellen30 minuten
Totale tijd:1 uur
Voorbereiden (1 dag van tevoren): Maak de soep, laat in een bak met koud water versneld afkoelen en zet afgedekt in de koelkast. Bewaar ook de gepelde garnalen apart afgedekt in de koelkast.
* Shiso purple cress en roze peperbessen zijn bij veel supermarkten te koop.
**Maak met de rest van de gepelde garnalen de volgende ochtend een omelet.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | hollandse garnalenbisque met gin