aantal 4 | hoofdgerecht | kerst | |
Kook weer eens met een Hollandse twist en zet puree op tafel. Natuurlijk wel in een culinaire variant, bijvoorbeeld in de vorm van mierikswortelcrème. Heerlijk met hertenbiefstuk, bessensaus en biet.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:2 uur
intrekken30 minuten
* In het najaar kun je bij sommige supermarkten, met name de biologische gekleurde bietjes – gele, roze, rode, oranje – kopen. Je kunt de bietjes de avond ervoor al poffen. Wil je snel klaar zijn? Neem dan gaargekookte bietjes uit de supermarkt.
Recepten: redactie delicious., Fotografie: Erik van Lokven, Styling: Cyn Ferdinandus, Bereiding: Yvonne Jimmink
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | hertenbiefstuk met bessensaus & gepofte biet met mierikswortelcrème