aantal 4 | hoofdgerecht | kerst | |
Op naar de poelier voor hertenbief om deze originele amandel-espresso crunch bij te maken. Super feestelijk voor kerst. Maar ook heerlijk wanneer je in het weekend eens zin hebt om uit te pakken.
Voorbereiding:10 minuten
Kooktijd:15 minuten
Totale tijd:25 minuten
delicious.koffie intens¬ig past perfect bij deze amandel-espresso crunch!
Kenmerkend is het volle zoete aroma en een lager cafeïnegehalte. Het branden van de bonen voor deze intense & notige blend gaat extra langzaam, zo komen er veel aroma’s vrij voor een krachige ronde smaak met tonen van cacao en bessen.
Productie: Merijn Tol. Recepten: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jan Willem van Riel. Foodstyling: Jacqueline Pietrowski
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | hert met gebrande amandel-espresso crunch en waterkersolie