aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | italiaans |
Deze soep (niet vegan, maar wel super als je minder vlees wilt eten) is écht een Italiaanse herfstklassieker. Warm, rijk gevuld en heerlijk met een stevige snee (desem)brood. Binnen no-time staat er een heerlijke Italiaanse maaltijdsoep op tafel!
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Savooiekool is niet altijd verkrijgbaar in de supermarkt, maar je kunt bijv. ook een half pak gesneden boerenkool toevoegen aan de soep. Of gebruik eenzelfde hoeveelheid Chinese kool, die hoeft iets korter te koken, dus voeg een paar min. later toe.
Recept: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Rob van der Vet. Styling: Jan Willem van Riel. Bereiding: Bart Stuart. Productie: Trudelies Schouten. Bewerking: Online redactie delicious.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | herfstminestrone met pompoenpitpesto