aantal 6 | hoofdgerecht | | | glutenvrij, lactosevrij
Met een laagje zoet-pittige mayo krijgt deze hele zalmzijde in de oven een verrukkelijke korst.Want of je vis nu stoomt, en papillote bereidt, grilt, roostert of in de oven gaart, het is allemaal even lekker. Precies waar je zin in hebt in de zomer. Op naar de viswinkel of -kraam!
Voorbereiding:15 minuten
Kooktijd:20 minuten
Rusten10 minuten
Totale tijd:45 minuten
*Japanse Kewpie mayonaise is de mayo die je vaak bij sushi krijgt, te koop bij veel supermarkten. Of meng wat citroensap door dikke mayonaise.
RECEPTEN DOMINIC SMITH FOTOGRAFIE BEN DEARNLEY STYLING KIRSTEN JENKINS FOTOGRAFIE SFEERBEELD ERNIE ENKELAAR, OOF VERSCHUREN
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | hele zalmzijde met kruidige ahorn-mosterdkorst