aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal |
Zin in een retro (kerst)feestje? Ga voor hazenrugfilet met beurre café de Paris en pommes noisettes. En al is de bereiding snel, reserveer wel wat wachttijd, zodat dit recept zeker lukt.Maak het jezelf makkelijk: de boter en pommes noisettes kun je al dagen eerder maken. Maak 's ochtends ook alvast de snijbiet schoon.
Voorbereiding:1 uur 5 minuten
wachttijd2 uur 30 minuten
Totale tijd:3 uur 35 minuten
TIP Klassieke beurre café de Paris bevat minstens 16 smaakmakers. Dit is mijn snelle variant. Voeg voor een extra smaak nog 2 tl cognac aan de boter toe.
Recepten, Fotografie, Styling, Bereiding: Studio Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | hazenrugfilet met beurre café de Paris en pommes noisettes