aantal 30 | koek, zoet | | |
Een twist op het klassieke Australische haverkoekje met stukjes witte chocolade. Bak ze niet te lang, zo blijven ze lekker chewy.
Kooktijd:15 minuten
oven20 minuten
Totale tijd:35 minuten
*Golden syrup koop je bij de ruim gesorteerde supermarkt, toko of online. Kun je het niet vinden? Vervang het dan door keukenstroop, honing, agavesiroop of bruine rijststroop en voeg een paar druppels citroensap toe, al zijn de smaak en looks dan niet hetzelfde. Keukenstroop, agavesiroop en bruine rijststroop smaken neutraler terwijl je de smaak van honing juist nadrukkelijker is. Golden syrup is licht van kleur dus als je een donker alternatief gebruikt, zal je resultaat ook donkerder uitpakken.
Voeg bij het gebruik van alternatieven eventueel beetje bij beetje wat extra water toe zodat het deeg goed bij elkaar komt.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | haverkoekjes met witte chocolade