aantal 10 | hoofdgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst | internationaal | vegan
Je kunt deze hartige kastanje-notentaart een dag van tevoren bakken, in de koelkast bewaren en de volgende dag in de oven opwarmen.
Voorbereiding:25 minuten
Kooktijd:1 uur 25 minuten
Totale tijd:1 uur 50 minuten
*Za’atar, aleppopeper (of pul biber) en granaatappelmelasse koop je bij goed gesorteerde supermarkten. Aleppo flakes zijn grof gemalen, mild pittige gedroogde pepers. De paarse zoete aardappel of ube is rijk van smaak en heeft iets romigs. Je koopt ze bij de goed gesorteerde supermarkt. Of neem gewone zoete aardappels. Op deliciousmagazine.nl/bakpapier zie je hoe je easy een springvorm met bakpapier bekleedt.
RECEPTEN, BEREIDING THE FOOD TEAM FOTOGRAFIE TOBY SCOTT STYLING WEI TANG
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | hartige notentaart met driekleurige aardappeltopping