aantal 6 | borrelhap, Borrelhapje, hapje, hapjes, voorgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal | vegetarisch
Deze hartige mini-cheesecakes zijn perfect als hapje, amuse of voorgerecht. Zomaar, als je iets te vieren hebt, met de kerstdagen of oud en nieuw. Voorbereiden? Maak de geitenkaasmousse een dag van tevoren en bewaar in de spuitzak in de koelkast.
Voorbereiding:35 minuten
Kooktijd:20 minuten
opstijven27 minuten
Totale tijd:1 uur 22 minuten
* Als je een metalen vorm gebruikt, vet de holtes dan goed in en bekleed de bodem en een klein randje van de zijkant van de holtes met bakpapier.
RECEPTEN HESTER DE GOEDE, FOTOGRAFIE ERIC VAN LOKVEN, STYLING LAURA VIJSELAAR, FOODSTYLING BART STUART
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | hartige mini-cheesecake