aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, herfst, najaar, weekend, winter | nederlands |
Hachee heeft even wat tijd nodig om zacht en mals te worden, maar eenmaal op het bord zijn de smaak en structuur onweerstaanbaar. Dit recept voor hachee met dadelstroop krijgt zijn krachtige, zoet-hartige smaak door de smaak door de combinatie van steranijs en kardemom.
Kooktijd:45 minuten
Stoven + oven2 uur 20 minuten
Totale tijd:3 uur 5 minuten
Ook lekker: geef er in plaats van puree friet in schil bij.
Voorbereiden: maak de hachee een dag van tevoren, dan komen de smaken nog meer in balans. Handig: maak 2 x zoveel en vries een portie in. Laat de hachee dan voor verwarmen eerst ontdooien in de koelkast.
Dit recept en nog veel meer vind je in delicious. magazine nr. 3 'Spice it up'.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | hachee met dadelstroop, steranijs en kardemom