aantal 5 | nagerecht, zoet | zomer | aziatisch |
Serveer een bolletje van dit ijs bij een plakje bananenbrood: een feestje!
Kooktijd:1 uur 30 minuten
Totale tijd:1 uur 30 minuten
* Wij gebruikten Chinese Lung Ching-thee, maar je kunt natuurlijk ook een andere groene kwaliteitsthee zoals bijv. Japanse Sencha nemen. Eetbare, gedroogde rozenblaadjes zijn verkrijgbaar bij delicatessenwinkels zoals finefood-online.com en natuurwinkels. ** Of doe het over in een ondiepe plastic diepvriesdoos, zet het 2 uur in de diepvries, zodat zich langs de wanden ijskristallen vormen. Klop het glad met een handmixer en zet het weer in de diepvries. Herhaal deze stap twee- of driemaal.
Recepten: Valli Little. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Leesa O'reilly
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | groene-thee-ijs