aantal 4 | hoofdgerecht | pasen, weekend | mediterraans |
Absoluut lekker: dit recept voor cannelloni. De bechamel maak je met olijfolie in plaats van boter. Dat geeft de saus meer smaak en maakt hem minder zwaar. Houd je van spicy? Neem dan olijfolie met chilipepers en geef je cannelloni extra pit. Cannelloni kun je ook vullen met kabeljauw en truffel. Hier vind je het recept!
Voorbereiding:35 minuten
Oven40 minuten
Totale tijd:1 uur 14 minuten
* In een pak verse lasagnebladen zitten meestal ± 12 bladen, halveer evt. 6 grote lasagnebladen.
Recepten, styling & Bereiding: Janneke Philippi. fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | groene-aspergecannelloni met ham & geitenkaas