aantal 6 | nagerecht | herfst, kerst | hollands |
Pudding op basis van melk en griesmeel laat zich heel makkelijk storten. Je kunt hiervoor elke vorm gebruiken. Spoel ze altijd vooraf om met koud water, dan gaat het lossen heel eenvoudig.
Kooktijd:35 minuten
opstijven4 uur
Totale tijd:4 uur 35 minuten
* Vanillepoeder is gemalen vanillezaad, te koop bij de natuurwinkel. Er zit dus geen suiker in, Je kunt ook vanillesuiker nemen, dit is gearomatiseerde suiker.
TIP: pudding lossen Wil je de pudding op een bord keren en komt hij niet los van de vorm? Schud hem met bord en al heen & weer, dus niet óp & neer! Zo komt er aan de zijkant wat lucht bij.
Recepten: Trudelies Schouten. Fotografie: Saskia van Osnaburgge. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | griesmeelpudding met bramensaus