aantal 4 | voorgerecht | feestelijk | |
Koriander, hét kruid van Thailand en Vietnam heeft de weg naar onze keuken al lang geleden gevonden. Vandaag de dag gebruiken we het behalve in oosterse gerechten vaker en vaker in andere gerechten. Ook Kirsten ging ‘out of the box’ met dit kruid en maakt gravlax met koriander in plaats van dille.
Kooktijd:30 minuten
* Met een trancheermes kun je flinterdunne plakjes gerookte vis heel makkelijk schuin afsnijden, te koop bij kookwinkels. Kies bij de viswinkel een dik stuk zalm uit het staartstuk, niet uit het buikgedeelte, dat is gemakkelijker te verwerken.
Recepten: Kirsten Eckhart. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gravlax met koriander en bietensalade