aantal 15 | borrelhap, Borrelhapje | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | frans | vegetarisch
Deze soesjes kun je 1-2 dagen eerder bakken en in de koelkast bewaren. Je kunt ze ook 2-3 maanden invriezen. In beide gevallen is het lekker om de soesjes nog kort op te piepen in de oven, zodat ze weer knapperig zijn. De uiencompote kun je enkele dagen eerder maken en in de koelkast bewaren. Het roquefortmengsel maak je het best een dag eerder of op de dag zelf. Bewaar in een spuitzak, zo kun je het direct gebruiken. Met dit recept maak je iets meer rode-uiencompote dan je nodig hebt voor de gougères, serveer de rest bij een kaasplankje, op een sandwich of bij vlees.
Kooktijd:1 uur
oventijd30 minuten
RECEPT: RUTGER VAN DEN BROEK | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: MAAIKE KOORMAN | BEREIDING: JACQUELINE PIETROWSKI
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gougères met romige roquefort & rode-uiencompote