aantal 4 | hoofdgerecht | najaar, weekend | italiaans |
Peulvruchten staan steeds vaker centraal op menukaarten en terecht! Ze zitten bomvol goede voedingsstoffen, zijn veelzijdig, heerlijk van smaak en zijn super te combineren. Probeer deze witte bonen variant met gnocchi maar eens. Zin om te experimenten met gnocchi?
Kooktijd:1 uur
Hulp nodig bij het maken van de gnocchi? Kijk onze delicious.helpt video met extra uitleg!
Tip: neem voor een lichtere versie 1 blik witte bonen en ± 400 g gekookte aardappels in plaats van 2 blikken witte bonen. Voeg evt. blokjes wortel en bleekselderij toe aan de saus.
Recepten: Warren Mendes. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Kristine Duran Thiessen. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gnocchi van witte bonen met snelle balsamico-lamsragù