aantal 4 | hoofdgerecht | | italiaans | vegetarisch
Met tomaten uit blik en warme winterspecerijen zet je op een koude dag snel een primo met tomatensaus op tafel. Geen liefhebber van gnocchi? Neem (verse) pasta!
Kooktijd:20 minuten
Totale tijd:20 minuten
STUDIO PHILLIPI
* Stracciatella is de romige vulling van burrata, te koop bij de grotere supermarkt of kaaswinkel. Vervang gerust door 2 bollen burrata van 150 g die je prakt met een vork, eventueel met een scheutje slagroom.
TIP Zelf tijm drogen? Hang een bosje omgekeerd op een warme, tochtvrije plek. Ris, als de tijm droog is – na 10-14 dagen – de blaadjes van de takjes en bewaar in een schoon, gesloten potje.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gnocchi met winterse tomatensaus & stracciatella