aantal 16 | dessert, nagerecht, zoet | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal |
Showstopper: zo'n grote schaal vol kruidig gingerbread, romige custard en friszure sinaasappelmarmelade kan ook jouw centerpiece worden!
Voorbereiding:1 uur
Kooktijd:1 uur 20 minuten
opstijven4 uur
Totale tijd:6 uur 20 minuten
* Golden syrup is een lichte iets naar citroen smakende stroop. Te koop in de toko of online. Of gebruik een zo licht mogelijke keukenstroop. De smaak zal wel anders zijn. Minder tijd? Gebruik slagroomvla of vanillevla in plaats van de custard.
Voorbereiden: Je kunt de cake, custard en gekaramelliseerde sinaasappel 2-3 dagen eerder maken. Bewaar de custard in de koelkast. Bewaar de sinaasappelplakjes en cake goed afgesloten op kamertemperatuur. Bouw de trifle tot 1 dag eerder op en versier pas op het laatst met de sinaasappelplakjes.
Recepten & Foodstyling: lucy Nunes, Tracey Pattison, Fotografie: Ben Dearnley, Styling: Emma Knowles
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gingerbread & sinaasappel-trifle