aantal 7 | nagerecht | feestelijk, kerst | internationaal | glutenvrij, lactosevrij
Gin tonic is een all time favorite! Maar zoek je nog een beetje uitdaging? Verwerk deze populaire cocktail dan eens in een jelly. Een fris dessert dat er ook nog eens indrukwekkend uitziet.Of ga voor de overtreffende trap: een gin-tonictaart!
Voorbereiding:10 minuten
Totale tijd:5 uur 10 minuten
* De jelly is niet heel zoet. Gebruik 1-2 el extra suiker als je het zoeter wilt. I.p.v. verveine kun je evt. ook munt nemen.
Begin de avond van tevoren, dan kunnen de specerijen en kruiden goed intrekken. Maak ‒ als je verveineblaadjes door de gelei mengt ‒ op de dag zelf ’s ochtends de gelei. Niet eerder, dan verkleurt het verveineblad. Stort en versier de gelei vlak voor het serveren.
Recepten: Merijn Tol, Trudelies Schouten, Dosia Brewer. Fotografie, Styling: Marianne Snel. Bereiding: Yvonne Jimmink
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gin tonic-jelly met citroen & verveine