aantal 6 | hapje | kerst | |
Zout en chocolade blijft een magische combinatie! Wij geven je deze gezouten truffelreep met amarene kersen & karamelnoten.
Voorbereiding:25 minuten
Kooktijd:10 minuten
Opstijven4 uur
Totale tijd:4 uur 35 minuten
* Een passend bakje maak je gemakkelijk van bijv. een schoon plastic bakje van de afhaal. Evt. zet je er nog een schotje in van een passend op maat geknipt stukje karton. Zo krijg je precies de goede dikte van de romige chocolade.
TIP: De truffelreep kun je prima 1-2 dagen van tevoren maken en goed afgedekt met vershoudfolie op een koele plek of in de koelkast bewaren.
Recepten, fotografie, styling en bereiding: Studio Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gezouten truffelreep met amarene kersen en karamelnoten