aantal 10 | brunch, brunchgerecht, lunch, lunchgerecht, ontbijt, ontbijtgerecht | feestdagen, feestelijk, pasen, voorjaar, weekend | hollands |
Versgebakken is dit vlechtbrood een instant-hit! De warme kaasvulling smelt heerlijk samen met de spinazie en beenham.
Voorbereiding:45 minuten
Kooktijd:30 minuten
rijzen en rusten2 uur 30 minuten
Totale tijd:3 uur 45 minuten
*Semolina is fijn griesmeel, je koopt het bij de ruim gesorteerde supermarkt, de Italiaanse delicatessenwinkel en online.
TIP
Je kunt het gebakken brood weer opwarmen door het 10 min. in een voorverwarmde oven van 180°C te leggen, zodat de vulling weer lekker warm is.
TIP
Kun je geen semolina vinden, dan kun je dat ook vervangen door dezelfde hoeveelheid patentbloem.
Recept & bereiding: Rutger Bakt,
Fotografie: Saskia Lelieveld,
Styling: Alexstyling
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gevuld vlechtbrood met beenham, gruyère & spinazie