aantal 4 | hoofdgerecht | | | glutenvrij
De royale hoeveelheid boter met parmezaan bij de gestoomde vis is heerlijk, maar je kunt ook minder boter gebruiken. De zoete doperwtjes zijn er extra lekker bij. Bekijk ook: gevulde zalm met perzik en citroentijm
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Citroenpeper is bij veel supermarkten te koop. Of vijzel wat geraspte citroenschil door je peper heen. Neem voor witvisfilet bijv. kabeljauw, heilbot of zeewolf, je hebt een beetje stevig visvlees nodig. Je kunt de groenten ook stomen – de stoomtijd is gelijk aan de kooktijd – dan behouden de groenten nóg meer smaak.
RECEPTEN: DOMINIC SMITH | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gestoomde vis met citroenpeper en peterselieboter